Algemeen

Algemeen

Vinna is begonnen als juridisch adviesbureau en is inmiddels doorgegroeid naar een full-service kantoor dat ook adviseert over de re-integratie en begeleiding biedt aan eigenrisicodragers WW/BW en WGA en haar (ex-)medewerkers. Vinna ondersteunt de eigenrisicodrager die te maken krijgt met alle soorten vragen en dilemma’s. Zowel tijdens het dienstverband van de werknemer als daarna, tot en met het (definitieve) einde van een uitkering.

Missie

Vinna is - als specialist op het gebied van WW/BW en WGA - dé dienstverlener voor eigenrisicodragerschap. Wij streven ernaar goed werkgeverschap te bevorderen en zo een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren, door waardevolle werknemers weer aan het werk te krijgen. 

Visie

Wij stellen adviezen en ondersteuning met aandacht af op elke individuele opdrachtgever. We zijn energiek betrokken bij onze dossiers, bereiken onze doelen en delen onze expertise met de klant. Vinna is door zijn vindingrijkheid en hoge (juridische) kwaliteit een trendsettend en toonaangevend instituut.

Wij zien rechtvaardigheid als een leidraad voor ons handelen. We zijn betrouwbaar en werken vanuit inspiratie. Vinna biedt zijn medewerkers een persoonlijke werkomgeving met kansen om te groeien, wij grijpen die kansen volop aan.

Werkwijze

Voor elk dossier kiezen wij een vast persoon die als casemanager fungeert. Dit zorgt voor een persoonlijke en gedreven aanpak. De casemanager fungeert ook als duidelijk aanspreekpunt voor u en uw (ex-)medewerker. De casemanager coördineert het onderlinge samenwerken op kantoor zoveel mogelijk. In onderling overleg wordt er zo een beleid gevoerd dat aansluit bij uw situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nadruk die wat meer op het juridische aspect ligt, dan wel op het loopbaanadvies.

amaze4.jpg

Kernwaarden

Verbinding
Vindingrijkheid
Kwaliteit
Inspiratie
Betrouwbaarheid
Rechtvaardigheid

Ons Team

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179